Xperience the seasons

GARDENXPERIENCE

Hier vind je voor elk jaargetijde planten waar je blij van wordt. Geniet in de lente van een kleurrijk begin met bloeiers uit de Sparkling spring collectie. Laat je inspireren door de soorten van Summer delight voor zomerse, levendige kleuren. In het najaar creëer je sfeer met subtiele herfstbloeiers van Autumn rhythm. Ook in de winter maak je een prachtige tuin of balkon met de planten uit de collectie Winter wonders. Dompel jezelf onder in een kleurenbad dat meebeweegt met de seizoenen!

 

Sparkling spring

Kijk hoe de knoppen openspringen en de blaadjes ontluiken. Voel de zon op je gezicht. Iedere lente is een nieuw begin. Wat heb jij dit jaar voor je tuin of balkon in petto? Kies en combineer met de collectie Sparkling spring. En verheug je alvast op een kleurrijk tuinseizoen!

Summer delight

Het koele gras kriebelt onder je blote voeten en overal waar je kijkt zie je korenbloemblauw en klaproosrood. Het is zomer! Kleur je tuin of je balkon met de collectie Summer delight en geniet eindeloos lang van het zomerseizoen.

Autumn rhythm

Van geel naar oranje en terracotta: beleef de herfst in al zijn schoonheid. Met de prachtige herfstbloeiers uit de collectie Autumn rhythm creëer je een waar kleurenfestival in de tuin. De herfst is het ideale seizoen om deze schitterende najaarsbloeiers te planten. Zo zorg je het hele jaar door voor een sfeervolle tuin.

Winter wonders

Ook in de winter maximaal van je tuin genieten? Laat uitgebloeide vaste planten gewoon staan, vaak geven ze een prachtig wintersilhouet zodra er rijp of sneeuw op valt. Wissel ze af met onze planten uit de collectie Winter wonders. Zo heb je in een handomdraai een wonderschone wintertuin.

ZOEK HIER JOUW FAVORIETE PLANT UIT ONZE 'XPERIENCE THE SEASONS' COLLECTIES

FILTERS
Thema's
Thema's
Meer thema's..
Bladkleur
kleur
Meer kleuren..
Bladkleur
Bladkleur
Meer kleuren..
Meer laden