Xperience the essentials

GARDENXPERIENCE

De collectie Xperience the essentiels verrijkt de natuur in jouw omgeving met planten voor vlinders en allerlei andere nuttige insecten. Het thema ‘Welcome butterflies!’ biedt volop keuze uit nectarrijke planten. Of laat je inspireren door de ‘Natural & Native’ soorten die hier van nature groeien.

Welcome butterflies!

Laat je verwelkomen door bijen, vlinders en libellen. Met de collectie Welcome butterflies! ontpopt je balkon zich in een handomdraai tot een veelkleurige vlindertuin. Deze collectie bestaat uit bloeiende nectarplanten waar vlinders enallerlei andere nuttige insecten dol op zijn.

Natural & native

Planten die van nature in ons klimaat voorkomen voelen zich hier thuis. Dat is goed voor bijen, vlinders en andere insecten, die van deze planten afhankelijk zijn. Verrijk je tuin of balkon met planten uit onze collectie Natural & native en help de biodiversiteit een handje!

Autumn rhythm

Van geel naar oranje en terracotta: beleef de herfst in al zijn schoonheid. Met de prachtige herfstbloeiers uit de collectie Autumn rhythm creëer je een waar kleurenfestival in de tuin. De herfst is het ideale seizoen om deze schitterendenajaarsbloeiers te planten. Zo zorg je het hele jaar door voor een sfeervolle tuin.

Winter wonders

Ook in de winter maximaal van je tuin genieten? Laat uitgebloeide vaste planten gewoon staan, vaak geven ze een prachtig wintersilhouet zodra er rijp of sneeuw op valt. Wissel ze af met onze planten uit de collectie Winter wonders. Zo hebje in een handomdraai een wonderschone wintertuin.

ZOEK HIER JOUW FAVORIETE PLANT UIT ONZE 'XPERIENCE THE ESSENTIALS' COLLECTIES

FILTERS
Thema's
Thema's
Meer thema's..
Bladkleur
kleur
Meer kleuren..
Bladkleur
Bladkleur
Meer kleuren..
Meer laden