Xperience the colours

GARDENXPERIENCE

Met de collectie Xperience the colours kun je alle kanten op. Wil je volop kleur met rijke bloeiers? Laat je dan inspireren door het thema ‘Colour symphony’.  Of ben je juist op zoek naar planten met zachte kleuren voor een schaduwrijkhoekje in je tuin of op je balkon, kies dan voor ‘Mysterious shades’.

Mysterious shades

In de schaduw groeien vaak de mooiste planten vol prachtige bloemen in subtiele kleuren. Met onze collectie Mystical shades geef je elk schaduwplekje een sprookjesachtige sfeer. Perfect voor die hoekjes in je tuin of op je balkon waar weinig zon komt.

Colour symphony

Dompel jezelf onder in een kleurenbad! Met onze collectie Colour symphony kun je je fantasie helemaal de vrije loop laten. Kies en combineer, varieer en creëer. Deze speciale selectie van bloeiende vaste planten en stijlvolle arrangementen garandeert een intens kleurenspektakel in de tuin en op het balkon.

Autumn rhythm

Van geel naar oranje en terracotta: beleef de herfst in al zijn schoonheid. Met de prachtige herfstbloeiers uit de collectie Autumn rhythm creëer je een waar kleurenfestival in de tuin. De herfst is het ideale seizoen om deze schitterendenajaarsbloeiers te planten. Zo zorg je het hele jaar door voor een sfeervolle tuin.

Winter wonders

Ook in de winter maximaal van je tuin genieten? Laat uitgebloeide vaste planten gewoon staan, vaak geven ze een prachtig wintersilhouet zodra er rijp of sneeuw op valt. Wissel ze af met onze planten uit de collectie Winter wonders. Zo hebje in een handomdraai een wonderschone wintertuin.

ZOEK HIER JOUW FAVORIETE PLANT UIT ONZE "XPERIENCE THE COLOURS" COLLECTIE

FILTERS
Thema's
Thema's
Meer thema's..
Bladkleur
kleur
Meer kleuren..
Bladkleur
Bladkleur
Meer kleuren..
Meer laden