Waar staan wij voor

Koop de gerelateerde planten bij één van de thematuinen naar uw voorkeur

De weer omstandigheden geven de planten kracht en een prachtige look

Liefde en aandacht doormiddel van de juiste voeding en water

Deze stappen resulteren in een adembenemende tuin die de buren jaloers maakt

Wie zijn wij?

Achter Garden Xperience zit een team van gedreven en gepassioneerde mensen. Vakmensen met liefde voor hun vak en de planten die zij kweken.

Wij doen er alles aan om onze gekweekte planten zo te kweken dat u ervan kan genieten op uw balkon, terras of in de tuin. Garden Xperience is bedacht en begonnen op kwekerij de Noordpoel in de Kwakel, letterlijk aan de rand van de grootste bloemen en planten veiling van de wereld Flora Holland in Aalsmeer. Met de kwekerij zitten wij dus in het hart van de bloemen en planten handel.

Kwekerij de Noordpoel heeft naast een groot ‘veld’ waar planten buiten worden gekweekt ook 2 kassen. Deze kassen hebben de naam Nova (nieuw) en Kas Pa gekregen. Kas Pa is de ‘oude’ kas van vader v/d Knaap, vandaar de naam kas Pa. De 2 broers Mathijs en Arnoud v/d Knaap hebben de kwekerij verder uitgebouwd en zijn nu de kwekerij van weleer.

Kas Nova is de laatste aanwinst, deze kas is overgenomen van de buurman en voor kwekerij de Noordpoel dus een ‘nieuwe kas’, vandaar de naam Nova.

Wat is Garden Xperience

Garden Xperience is een ‘merknaam’ wat staat voor de experience die planten geven. Denk hierbij aan de geur, bloempracht maar ook aan bijvoorbeeld smaak. Dit alles leid weer tot plezier, genieten en ontspanning. Spelen op het gras, plukken van bloemen of het maken van een kopje munt thee van de vers geplukte munt en dit allemaal uit eigen tuin. Als dit geen Xperience is!!!

Ben je benieuwd naar ons of heb je nog meer vragen?