Tips & trics

Aanplanten en verzorgen

De planten van de Garden Xperience hebben hun onderhoud nodig. Vaste planten zijn namelijk vaak planten die ook gewoon in de natuur voorkomen. Echter is ons terras, onze tuin of ons balkon natuurlijk nooit precies hetzelfde als in de natuur. Hier moeten we de planten bij helpen om het ze zo een zo natuurlijk mogelijk gevoel te geven, denk hierbij bijvoorbeeld aan bijmesten en watergeven. Lees hier meer over bij ‘tips van de kweker’. Hierdoor blijven de planten sterk en zullen ze u het meeste plezier geven. Mooie bloemen, lekkere geuren en misschien wel een mooi boeket met bloemen op tafel, geplukt met bloemen uit uw eigen tuin. Hoe beter u uw tuin onderhoud en de planten verzorgd, hoe meer ze u zullen bedanken hiervoor in de vorm van mooi blad en bloemen. Dit is toch wel een echte Xperience.

Lees meer

Leefomgeving

Niet elke vaste plant houdt van volle zon en zijn er planten die meer in de schaduw kunnen staan. Een voorbeeld van een vaste plant die goed in de schaduw kan staan is de Hosta. Een plant die juist zon ambieert is bijvoorbeeld de Lavandula (Lavendel).

Lees meer

Tips van de kweker

Hier vind u tips van onze kweker(s), zij zullen u in de verschillende periodes tips geven over de vaste planten. Tips over bijvoorbeeld het snoeien van de planten. We proberen elke week/maand een tip te geven.

Lees meer